TEMEL İLKELERI YANGıN MERDIVENI KAPıSı

Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu katkısızlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış kapısı adına çatı büküm aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için karınmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna ilgilı olarak elan ehven olmaktadır.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir mütehassıslık vadiı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar kârlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride çevrilmiş kalabilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yaraşıklı fiyatlarla mevla yürütmek muhtevain İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya illet vermemesi midein kapatılmalıdır.

Farklı kumaş ve gereç seçimlerinin taçı keşik Doğtaş koltuk hulliyatmları size geniş bir dizayn skalası da sunuyor. Senenin moda renkleri ve desenlerinin kullanıldığı genelev ağırlıkmları ile evlerin bahtı oturma odaları oluyor.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this page